Clubtornooi 2012

Al heel vroeg en goed op tijd komen de judoka's, groot en klein, aan in ons judolokaal. De één al wat nerveuzer dan de ander! We beginnen aan de opwarming op muziek en starten dan vlot met de kampen. De ouders, grootouders, broertjes en zusjes, peters en meters,... zien hier allemaal mooie judo! Zo trots tonen de kids wat ze allemaal geleerd hebben van onze goeie trainers en hopen natuurlijk te winnen van hun tegenstrever!

Nadat iedere deelnemer zijn aandenken krijgt komt plots de Sint en zijn zwarte pieten binnen!!! Wat een dolle pret als blijkt dat de goede, wijze man heel content is van iedereen!

Net als de kleinsten krijgen de trainers en de bestuursleden een pluim op hun hoed en natuurlijk ook een zakje met lekkers! We zwaaien de sint en zijn gevolg uit met een sinterklaaslied.

Bedankt lieve Sint en je attente zwarte pieten! Bedankt voor al het lekkers!!!