Herstwandeling 2012

Met een mooie groep liefhebbers vertrekken we tijdig en goedgekleed aan de Ooigemse sporthal. Het weer zit wel mee en het blijft de ganse dag droog. Langsheen bekende maar ook nieuwe weggetjes trekken we door bos en hei. De paden blijken meestal mee te vallen, maar zijn toch ook modderig en glad.

Bij de eerste stopplaats drinken we allen iets fris en gaan we terug op pad. Waar die kleinste gasten al hun energie halen, weet ik niet. Maar na flinke staptocht ben ik toch heel blij dat we aan de 2 halte komen.

Nabij een mooie plas in de prachtige natuur verorberen we een heerlijk stuk taart van Philippe en spoelen we dit alles door met frisdrank of een borreltje naar keuze! Op naar de eindstreep dan maar. De laatste loodjes wegen het zwaarst en ik ben heel opgelucht als we het warm lokaal binnen komen.

De verse soep met of zonder ballekes smaakt heerlijk en de vele verschillende broodjes met verschillende soorten beleg nog heerlijker!!! We smullen allen onze buik rond en de plakkers blijven nog wat nakeuvelen met een goeie Leffe of iets anders. Als alles opgeruimd is trekken we moe maar voldaan weer huiswaarts.

Zo'n wandeling is zeker voor herhaling vatbaar en ondertussen zetten we 11/11/2013 ook nu al vast in onze agenda!