Kindersurvival 2013

Om 8u stonden we allemaal paraat bij Tamara om een sportieve dag te beginnen. Als opwarming was er een wandeling naar de eerste stopplaats om opdrachten uit te voeren.

De kids werden in 3 groepen verdeeld. De groepen moesten 3 opdrachten uitvoeren. Met gevulde emmers, die aan een plank bevestigd waren, over een parcours wandelen om zo lekkere snoepjes te kunnen pakken met de mond. Dit was voor sommige moeilijk, maar met een beetje hulp, heeft iedereen zijn snoepje kunnen bemachtigen.

De tweede opdracht was zaklopen en de derde was eieren vangen. De laatste was dan nog een beetje uit de hand gelopen voor groot en klein ?. Na een drankje en een hapje konden we terug verder.

Zo gingen we te voet naar de volgende stopplaats. We wandelden in het bos, kropen onder en op boomstronken. Aangekomen op de juiste plaats hebben we eerst ons maagje gevuld.

De kids werden nu in 2 groepen verdeeld. Om een kampgevecht te houden, moet er eerst een kamp gebouwd worden. En zo gingen beide groepen elk zijn eigen weg om een kamp te bouwen.

Vooraleer het kampgevecht van start ging, werden de 2 groepen nog uitgedaagd in een parcours. Lopen, kruipen en fietsen op hele rare fietsen was toch voor vele uitputtend. Maar de teamspirit kwam bij iedereen boven, dus werd er geholpen, gemotiveerd, . Zo was iedereen paraat om aan het grote kampgevecht te beginnen.

Na het opruimen gingen we te voet op stap. Iedereen kwam voldaan en moe aan de sporthal, genoten van een sportieve ravotterkersdag.