Tornooi 2013

Op zaterdagnamiddag vliegen we er met man en macht in om de sportzaal klaar te zetten voor ons groot tornooi miniemen en pupillen. De matten worden uit het lokaal naar beneden gebracht, de rest uit de garage naar binnen gesleurd! Stoelen en tafels worden klaargezet en de muziekinstallatie aangesloten, waarvoor dank aan Jeremy!

Vele handen maken weer licht werk en daarom dank ik alle helpers die hier weer handen uit de mouwen steken!!! Enkele kinderen van onze club doen ook mee en het zal dus spannend worden.

Omstreeks 7u30 zondagochtend komen we al aan. Alles wordt uitgeladen en netjes klaargezet. De vele vrijwilligers staan weerom paraat om aan de inkom te zitten, drankbonnetjes te verkopen, pistolets te smeren en aan de man, vrouw of kind te verkopen,.... Al vroeg komen de eerste deelnemers aan. De weging verloopt vlotjes alsook de opwarming op muziek, onder leiding van Geert! De vele kampen worden afgesloten met een medaille.

In de namiddag herhaalt zich dit scenario. Alles gaat vlot dankzij de vele helpende handen, waarvoor onze welgemeende dank alweer!!! Iedereen heel content en na de opkuis sluiten we gezellig af in de cafetaria bij Jonathan en Wouter die we ook bedanken voor hun bereidwillige medewerking en vlotte samenwerking!