NIEUWS

Laatste weetjes

22 november 2019 Op vrijdag 22 november 2019 zijn we door Gemeente Wielsbeke verkozen tot “sportclub van het jaar”.
We hebben de trofee in ontvangst mogen nemen van de voorzitter van de sportraad. Een mooie beloning voor al het werk van onze trainers, bestuursleden, sympathisanten en natuurlijk onze judoka’s!
Previous slide
Next slide

10 augustus 2019

Op zaterdag 10 augustus zijn wij verhuisd naar onze nieuwe dojo. Van de gemeente Wielsbeke hebben wij een eigen zaal ter beschikking gekregen waar vanaf dit seizoen alle trainingen zullen doorgaan. Deze is terug te vinden op het gelijkvloers van het OC Leieland, waar vroeger de bib zich bevond. Wij verwelkomen graag iedereen daar vanaf 3 september 2019, wanneer ons judoseizoen officieel opnieuw van start gaat.

12 juli 2018

Bij judoclub Yawara in Ooigem hebben enkele leden hun nieuwe gordel in ontvangst mogen nemen. Joran Barra, Yarne Cheyns en Yarni Meulebrouck kregen een bruine gordel,

Jorben Barra, Kjento Cheyns en Anouk Delanghe een blauwe, Nils Dewaele kreeg een groene,

Luna Barra, Brighten Delbaere en Timme Troch een oranje gordel, en Lotte Dewaele, Gauthier Mervillie, Felix Tack, Bas Vandenheede en Vansteenhuyse Tim mochten hun gele gordel in ontvangst nemen. De leden hebben daarnaast ook gevierd dat hun club 20-jaar aangesloten is bij de VJF, de Vlaamse Jufo Federatie. De nieuwe trainer Jellien Leyman werd voorgesteld aan de leden, net als het nieuwe bestuurslid Jeroen Vandenheede.

(JME)